Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for EC Renhold AS sine nettsteder. EC Renhold AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden www.ecrenhold.no

Hva er formålet? 

Våre registreringer inneholder kun informasjon som personen frivillig gir oss og vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. Informasjonen innhentes kun for å:
• Kunne tilby relevante produkter og tjenester
• Sende relevant informasjon til kunder
• Få tilgang til våre produkter og tjenester så som min side

Hva er det rettslige grunnlaget? 

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personvernopplysninger er basert på frivillig, uttrykkelig og informert samtykke.

Hvilke personopplysninger behandles? 

Eksempler på informasjon som innhentes og registreres:
• Firmanavn
• Kontaktperson
• Firmaadresse / fakturaadresse
• Telefonnummer og e-postadresse
• Informasjon om din bruk av nettsiden, blant annet i form av hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger.

EC Renhold AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Hvor hentes opplysningene fra?

EC Renhold AS henter opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider www.ecrenhold.no etter:

• Utfylling av kontaktskjema
• Bestilling av produkter eller tjenester på våre nettsider
• Påmelding til å motta nyhetsbrev på e-post
• Informasjonskapsler. Opplysninger du selv gir til oss.

Når du fyller ut og sender et skjema på nettsidene, lagres opplysningene du gir elektronisk. Dette skal gi oss muligheten til å sikre at du mottar informasjonen du spør etter.

Informasjonskapsler / cookies

Informasjonskapsler (cookies) er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside og skal i de fleste tilfellene gi deg en bedre bruksopplevelse. Ved å bruke www.ecrenhold.no samtykker du at det benyttes cookies (informasjonskapsler) i din nettleser. Legg merke til at du kan stille inn nettleseren til å ikke akseptere «cookies», eller til å gi deg forvarsel før de blir sendt.

Personlige data fra brukere

Personlige data som mottas via EC Renhold AS sin hjemmeside vil bare bli benyttet til å forbedre de tjenester som EC Renhold AS tilbyr deg som forbruker. EC Renhold AS gjør alle anstrengelser for å sikre en forsvarlig innsamling, overføring og lagring av personlige data på grunnlag av dataenes karakter.

EC Renhold AS vil ikke misbruke dine personlige data ved å sende deg informasjon du ikke har bedt om, eller videreformidle opplysninger til en tredjepart uten din godkjennelse.

EC Renhold AS er ikke forpliktet til å overvåke hjemmesiden med hensyn til bidrag som er lagt inn av utenforstående. For slike bidrag har EC Renhold AS uansett intet ansvar. EC Renhold AS forbeholder seg retten til å sjekke slike data jevnlig og fjerne upassende bidrag uten ytterligere begrunnelse.

Google Analytics

Informasjonskapsler fra Google Analytics innhenter kun generell informasjon slik som for eksempel tidspunkt for besøk, nettlesertype og språk. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk. Siste delen av IP adressen fjernes iht. norsk lov. Les mer Google Analytics her.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene? 

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til EC Renhold AS. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til noen av våre produkter eller tjenester.

Utleveres opplysningene til tredjeparter? 

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, med unntak av den anonymiserte informasjonen vi sender videre til Google Analytics. EC Renhold AS bruker en videre underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av EC Renhold AS.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene? 

Informasjon innhentes gjennom skjemaer på www.ecrenhold.no eller telefonisk/personlig kontakt med vår kundeavdeling, som lagres i vårt forretningssystem. Informasjonen slettes på forespørsel til kontaktinformasjonen nedenfor.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder? 

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. 
Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldene personopplysningslov i Norge. 
I tilfeller der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Hvordan sikres opplysningene? 

EC Renhold AS lagrer personopplysningene dine i en sikker database i vårt forretningssystem som igjen er beskyttet av brannmur.

Kontaktinformasjon:
EC Renhold AS
Gamle Riksvei 337
3055 Krokstadelva

952 04 946
post@ecrenhold.no